Waalhaven Group zoekt HR Manager (ft) voor afdeling United Waalhaven Terminals (UWT)

Functieomschrijving:

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog steeds een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals. De Waalhaven Group behandelt met haar circa 200 medewerkers zo’n 800.000 TEU per jaar die binnen Europa getransporteerd worden, waarbij een zekere nadruk ligt op Nederland, België en Duitsland.

Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste service niveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Op het gebied van douane kunnen wij klanten optimaal ondersteunen met aangiften, inklaringen en vereenvoudigede procedures. Ook de reparatie en het schoonmaken van alle soorten containers behoort tot onze diensten.  Door de combinatie van terminal/depot services, douane services, logistieke services en reparatie services, bieden wij een uniek all-in service concept in de haven van Rotterdam.

Het hoofdkantoor van de Waalhaven Group bevindt zich in Rotterdam, midden tussen de containers. Vanuit het hoofdkantoor opereren de stafafdelingen voor de verschillende terminals. Zo ook onze HR afdeling waar wij voor de afdeling United Waalhaven Terminals (UWT) op zoek zijn naar een enthousiaste en ervaren 

HR Manager (FT)

Wat kun je verwachten?

Een brede allround zelfstandige HR-functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor alle HRM-aangelegenheden op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je adviseert en ondersteunt het management op proactieve wijze, zowel op beleidsmatig als op operationeel niveau. Met jouw expertise ontwikkel, implementeer en begeleid je het HR-beleid en bewaak je de uitvoering hiervan. Je schrikt niet terug van een pittig recruitment vraagstuk en pakt opleidingen, ziekteverzuim, arbeidsrechtelijke zaken en complexe personeelsvraagstukken voortvarend op. Je voorziet het management van informatie middels het opstellen van rapportages, ondersteunt en adviseert bij het voeren van gesprekken en hebt er geen hekel aan om operationele en administratieve zaken op te pakken.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een kandidaat op Hbo-niveau die al minstens 5 jaar zelfstandig werkzaam is op HR-gebied. Je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden en past je automatisch aan de diverse en verschillende partijen aan. Je bent een people manager die mensen kan enthousiasmeren, coachen en stimuleren om tot een hoger niveau te komen. Je bent pragmatisch ingesteld, proactief en beschikt over een no-nonsense mentaliteit met een goede dosis humor.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op www.waalhaven-group.nl. Je brief met CV kun je mailen naar career@waalhaven-group.nl

United Waalhaven Terminals

Back