Vacature UWT - Junior Containermonteur

Functieomschrijving:

De bedrijven van de Waalhaven Group behoren tot de vitale processen, ook in Coronatijd werken wij door. 

Ter uitbreiding van de ploegen zijn wij op zoek naar een

Junior Containermonteur
werkend leren project, fulltime

Wat kun je verwachten?
We gaan je in de praktijk opleiden tot containermonteur! Je leert van je collega’s in de praktijk, er zijn geen theorie lessen.

En wat doe je dan uiteindelijk?
De containermonteur repareert schades aan stalen- en/of reefercontainers.
Een container maakt lange reizen waarbij schade kan ontstaan. Als een container bij ons op het depot binnen komt, wordt er een schaderapport gemaakt. Aan de hand van het schaderapport gaat de containermonteur aan de slag!
Het werk is gevarieerd: zo sta je een container uit te deuken met een uitdeukrobot, een profiel uit te snijden om een nieuw exemplaar in te lassen, een vloerplaat te vervangen, te verven of vervang je een scharnier.

Naast de technische werkzaamheden leer je ook:

 • Werken onder tijdsdruk: je leert hoe je een reparatie nauwkeurig maar snel uitvoert.
 • Welke onderdelen je nodig hebt.
 • Natuurlijk hoe je veilig werkt en hoe we omgaan met elkaar.
 • Een stukje logistiek en inzicht. Bijvoorbeeld wanneer je een container laat wisselen want een zeecontainer zet je niet zomaar even aan de kant!
 • Hoe je omgaat met je gereedschappen.

We draaien er niet omheen: het werk is best pittig! Als containermonteur werk je in de haven. Je bent bijna altijd buiten aan het werk. Als de zon schijnt, maar ook als het regent. Het is soms flink aanpoten en ja, je krijgt vuile handen! Maar je krijgt er ook een leuke groep “haven-collega’s” bij. Dus de cultuur “niet lullen maar poetsen” moet je aanspreken.. Je begint met het reparatiewerk van de stalen containers. Als je opleiding hiervoor klaar is, ga je als zelfstandig monteur aan de slag. Als je hier een topper in blijkt te zijn dan kun je doorgroeien naar reefermonteur.

Wat verwachten wij van jou?

 • MOTIVATIE! Je hebt er zin in om al werkende te leren.
 • Je hebt interesse in techniek. Misschien ben je met een metaalopleiding begonnen maar heb je die niet afgemaakt of sleutel je graag aan je brommer of auto.
 • Enige ervaring met las-, plaat- of constructiewerk is een pre.
 • Je bent niet bang voor vieze handen en buiten werken spreekt je aan.
 • Je bent leergierig!  
 • Je spreekt de Nederlandse taal goed. 
 • Dat je reageert als de 12e man! Dus als Feyenoord eens een keer een slechte zondag heeft dan geef jij niet op maar zet je de schouders eronder! 

Aanbod
Je komt fulltime in dienst bij UWT en start met het minimumloon. Als je kennis en functioneren groeien, dan groeit je salaris mee. Je hebt je beloning dus zelf in de hand.
Het aanvragen en overleggen van een VOG (Verklaring Goed Gedrag) en WLS check behoort tot de standaard sollicitatieprocedure. 

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Verhappen (HR manager), tel. 088-9440704 of kijk op www.uwterminals.com. Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER

Back