Vacature Container Monteur bij United Waalhaven Terminals (UWT)

Functieomschrijving:

Ter uitbreiding van de teams zijn wij op zoek naar een

Container Monteur

 Wat kun je verwachten?

Een afwisselende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het volgens werk kaart en/of klant normeringen repareren en uitvoeren van onderhoud aan containers. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het repareren van schades, uitvoeren van preventief onderhoud en het bijhouden van overzichten.

Werkzaamheden (o.a.)

  • Het uitvoeren van las- en brandwerkzaamheden;
  • Het schoonhouden van de werkplek en -omgeving;
  • Het afvoeren van afval vrijgekomen bij het uitvoeren van herstellingen/reparaties;
  • Periodieke keuringen uitvoeren aan (afzet-) containers;

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een teamspeler met oog voor detail. Je vindt het leuk om buiten aan de slag te zijn en wil je werk zo goed en zo netjes mogelijk doen. Je bent leergierig, hebt ervaring op het gebied van las- en slijpwerkzaamheden, bent stressbestendig en flexibel inzetbaar, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kan goed communiceren. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend.

Het aanvragen en overleggen van een VOG behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op www.waalhaven-group.nl. Je brief met CV kun je mailen naar career@waalhaven-group.nl

Back