Vacature BTB - Logistiek Medewerker binnendienst - fulltime - kantoor Born, Limburg

Functieomschrijving:

Barge Terminal Born is gespecialiseerd in het intermodale transport van containers tussen Born en de havens Rotterdam en Antwerpen. Jaarlijks wordt meer dan 100.000 TEU door ons getransporteerd en varen er continu 5 Barges met elk een capaciteit tussen 150 – 300 TEU. Barge Terminal is een van de grotere inland terminals in Nederland. Onze terminal is gevestigd in Born (Limburg)

Logistiek Medewerker binnendienst - fulltime - kantoor Born, Limburg

Voor onze container terminal Barge Terminal Born BV, zijn wij op zoek naar een fulltime logistiek medewerker binnendienst in ons kantoor te Born, Limburg. In deze functie

  • Sta je dagelijks vrachtwagenchauffeurs te woord die containers komen halen en brengen.
  • Ben je verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte administratieve afhandeling van deze containers en controleer je of de bijbehorende documenten juist zijn.
  • Stem je de zaken af met andere afdelingen binnen het bedrijf: kadeplanning, bargeplanning, trucking en heftruck- en kraanmachinisten.

Wij kennen een gemiddelde 38-urige werkweek waarbij je in dag-, avond-, en weekendroulatie werkzaam bent.

Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een administratieve baan bij een logistieke dienstverlener. Met een computer en de bekende programma’s, Outlook, Excel en Word kan je goed overweg. Hoe je klanten en collega’s te woord moet staan hoeven we jou niet te vertellen.  

Ben jij een aanpakker met een flexibele instelling, die in oplossingen denkt, op gepaste wijze voor zijn mening durft uit te komen, servicegericht en je hebt de juiste werkervaring? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wil je meer informatie? Bel dan met Siobhan Spoelman 088-9440356.

Wil je solliciteren? Klik dan HIER om je CV en motivatie te uploaden.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

09-03-21

Back