VACATURE - BTB zoekt allround Terminal Medewerker, locatie Born, Limburg

Functieomschrijving:

Voor onze container terminal Barge Terminal Born BV, locatie Born, Limburg, zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren allround terminal medewerker. 

Intern word je opgeleid tot allround medewerker zodat je op de empty handler, de reachstacker en op onze drie kranen kan werken. Wij kennen een gemiddelde 38-urige werkweek waarbij je in dag-, avond-, nacht- en weekendroulatie werkt.

Je hebt werkervaring op een containerterminal als Kraanmachinist, Empty handler en/of Reachstackerchauffeur. Heb je recente werkervaring opgedaan op een mobiele kraan of ben je werkzaam in een magazijn met een geldig heftruckcertificaat, dan zullen wij je intern verder opleiden tot allround terminal medewerker.

Ben jij een aanpakker met een flexibele instelling, die in oplossingen denkt, op gepaste wijze voor zijn mening durft uit te komen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Heb je interesse en/of wil je meer weten over deze vacature te Born, Limburg, stuur dan een email aan: career@waalhaven-group.nl

De vacature is ook intern uitgezet en interne kandidaten krijgen voorrang op externe kandidaten. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Back