Internationaal vrachtwagen-chauffeur

Functieomschrijving:

Container Trucking Limburg NV, gevestigd bij Barge Terminal Born, zoekt een fulltime internationaal vrachtwagenchauffeur.

Werkzaamheden:

Container Trucking Limburg NV, is sinds 2009 gespecialiseerd in het wegvervoer met betrekking tot zeecontainers. Dagelijks worden er zeecontainers vanuit onze terminal vervoert naar bestemmingen in België, Duitsland en Nederland.

Taken:

Als chauffeur bij Container Trucking Limburg NV verzorg je het transport van zeecontainers naar verschillende klanten. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag, waarbij de begintijd als eindtijd afhankelijk is van de planning. De begintijden variëren van 05:00 tot 07:00 en de eindtijden variëren van 17:00 tot 19:00. Er wordt gewerkt in dagdiensten waardoor er geen overnachtingen zullen zijn.

Functie-eisen:

De ideale kandidaat voor deze functie omschrijven wij graag als volgt: 

  • Kan zo snel mogelijk beginnen. 
  •  Woont binnen een straal van 30 kilometer van onze standplaats Born af. 
  •  Is in het bezit van zijn rijbewijs CE inclusief een digitale bestuurderspas. 
  •  Heeft Code 95 compleet en tevens vermeld staan op zijn rijbewijs. 
  •  Is flexibel inzetbaar en niet beperkt in zijn werkuren. 
  •  Is gemotiveerd, klantvriendelijk en sociaal. 
  •  Is betrouwbaar. "Afspraak is immers afspraak"  
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift vanwege de communicatie met en bij de klanten. 
  • Beschikt over een ADR basis certificaat. Dit is een pre en betreft geen eis.

Solliciteren:

Container Trucking Limburg NV biedt hiervoor een mooie baan in een gezond bedrijf. Onze chauffeurs rijden met een vaste wagen en een vaste chassis, echter kan het zijn dat er koppelwerk in voor komt. Wij zullen er alles aan doen om het vaste chassis van de chauffeur hiervoor vrij te spelen. Er zal een arbeidsovereenkomst conform de CAO beroepsgoederenvervoer aangeboden worden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als internationaal vrachtwagenchauffeur in de zeecontainerbranche en ben jij op korte termijn beschikbaar? Ben jij fulltime inzetbaar, 40 uur in de week, en woon jij in de directe omgeving van Born? Dan is dit misschien wel jouw baan.
Wil jij solliciteren op de desbetreffende vacature? 

Stuur dan jouw CV met een korte motivatie naar tcolen@waalhaven-group.nl. Tevens kun jij hier ook terecht voor meer informatie omtrent deze vacature.


Back