Barge Planner

Functieomschrijving:

BTB zoekt een fulltime Barge Planner (40-uur) op de afdeling binnenvaartplanning - kantoor Rotterdam Waalhaven.

Werkzaamheden:

Barge Terminal Born is gespecialiseerd in het intermodale transport van containers tussen Born en de havens Rotterdam en Antwerpen. Jaarlijks wordt meer dan 100.000 TEU door ons getransporteerd en varen er continu drie Barges met elk een capaciteit tussen 150 – 300 TEU. Sinds afgelopen september is ons haventerrein uitgebreid en zijn wij daarmee een van de grotere inland terminals in Nederland. Onze terminal is gevestigd in Born en in Rotterdam vindt de transport planning van de Barges plaats. Voor onze afdeling planning zijn wij op zoek naar een fulltime Barge Planner.

Taken:

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime Barge Planner die zijn meerwaarde brengt bij onze afdeling binnenvaartplanning. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale planning en coördinatie van de lading aan boord van de lichters. Continu controleer je of alles goed verloopt en lost direct problemen op die door vertragingen en wijzigingen voordoen. Je onderhoudt geregeld contact met terminals, de klanten, lichters en interne afdelingen. Je zorgt ervoor dat alle gegevens goed verwerkt zijn in het systeem en controleer je dit geregeld.

Functie-eisen:

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een kandidaat op MBO-niveau die al zo’n 3 tot 5 jaar werkzaam is als Barge Planner, bij voorkeur in de containerbinnenvaart branche. 

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:

Je beheerst zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift en weet hoe je met diverse en verschillende partijen moet communiceren. Excel, Word en Outlook zijn bekende programma’s waar je goed mee overweg kunt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling. Je kenmerkt jezelf als teamspeler met probleemoplossend en analytisch vermogen en weet juist onder druk goed en accuraat te presteren.

Solliciteren:

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een collectieve ziektekostenverzekering waarbij wij een deel vergoeden, een collectieve pensioenregeling en kortingen op diverse verzekeringen.

Om te solliciteren naar de functie van Barge Planner stuur je een e-mail met een korte motivatie en je cv naar: career@waalhaven-group.nl   

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jos van Diest op telefoonnummer: 31889440106 en over onze organisatie op onze website: https://www.bargeterminalborn.nl/.

Back